Ammattitaitoinen henkilökuntamme

Kurkikeskuksessa on mahdollisuus osallistua erilaisiin työpajoihin, kuten musiikkityöpaja, taidetyöpaja, käsityöpaja. Meillä on myös monenlaista muuta ryhmätoimintaa, johon voi tulla mukaan!

Henkilökuntamme on moniammatillista. Meiltä löytyy sosiaali- ja terveysalan osaamisen lisäksi muun muassa musiikin moniosaajia, kauneusalan ammattilaisia sekä taide- ja käsityökoulutuksen käyneitä henkilöitä. 

Henkilökunta

Anne

OMISTAJA

Anne on koulutukseltaan sosionomi (AMK) ja artenomi (AMK). Annella on pitkä kokemus kädentaitojen saralta sekä sosiaalialalta vanhusten ja vammaisten parissa.

Annen motto: Viisautta on ymmärtää, että ajat muuttuvat. Viisautta on myös osoittaa luottamusta muihin, arvostaa heitä ja tukea heitä heidän pyrkimyksissään.

Mirva

OMISTAJA

Mirva on koulutukseltaan lähihoitaja. Mirvalla on pitkä kokemus hoitoalalta, mm. vanhusten parissa.

Mirvan motto: Arvostan ja kannatan tasa-arvoisuutta.

Nanja

Nanja on koulutukseltaan parturikampaaja, mutta sosiaali- ja terveysalan työ on lähempänä hänen sydäntään. Hänellä on kokemusta vammaistyöstä aikaisemmista työsuhteista.

 

Nanja on toistaiseksi vanhempainvapaalla.

Minna

Minnalla on kädentaitojen koulutus ja pitkä kokemus mm. sisustusompelusta. Hänellä on myös kokemusta ohjaustyöstä erilaisten asiakasryhmien parissa. Asiakastyö on lähellä hänen sydäntään.