Monimuotoista toimintaa monimuotoisille ihmisille

Eloisaa ja rentoa päivätoimintaa! Tarjoamme alle 65 -vuotiaille vammaisille henkilöille mielekästä tekemistä, joka edistää osallisuutta ja sosiaalista vuorovaikutusta.

Päivätoimintaan kuuluu tavanomainen päivärytmi, ruokailu, ohjattu toiminta, retket ja tapahtumat. Ohjelmaa suunnitellaan asiakkaiden kanssa heidän toiveiden mukaan.

Toimintaa järjestetään joka päivä maanantaista perjantaihin klo 10.00–16.00. Keskiviikkoisin toiminta jatkuu klo 20:00 asti. Asiakas saa valita itselleen sopivat viikonpäivät.

Kaikki kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita perheeseemme! Järjestämme myös ohjattua toimintaa itse maksaville senioreille ja vanhuksille tarpeen mukaan.

Mitä Kurjessa voi tehdä?

kurki_lunch01

Lounasta kanssamme Kurjessa!

Asiakkaalla on mahdollista nauttia lounas Kurjessa hintaan 5,15 €. Ruoka on maittavaa ja terveellistä kotiruokaa, joka valmistetaan laadukkaista raaka-aineista. Kuuntelemme asiakkaiden toiveita ja otamme erityisruokavaliot huomioon.

kurki_bowling01

Monipuoliset aktiviteetit

Käymme mahdollisuuksien mukaan asiakkaiden toiveita kuunnellen esim. keilaamassa, ravintoloissa syömässä, elokuvissa, museoissa, shoppailemassa, teattereissa, oopperassa ja vierailulla erilaisissa yrityksissä.

kurki_play01

Paljon tekemistä Kurjessa

Kurjen tilat ovat isot. Se mahdollistaa monipuolista tekemistä. Pidämme erilaisia liikunta-, musiikki-, taide- ja mediatuokioita. Keskustelemme päivän polttavista aiheista, pelaamme, leivomme, maallamme. Teemme kaikkea asiakkaiden toiveiden mukaan, tiettyjen rajojen puitteissa tietysti.